Hírek

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy zenekarunk egyik legelhivatottabb2005. április 22.

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy zenekarunk egyik legelhivatottabb törzsrajongója, a fővárosi CF bulik állandó hangulatfelelőse és mindannyiunk személyes jóbarátja, Pallag Péter, a közelmúltban tragikus baleset áldozata lett. Nem akarjuk elhinni, hogy többé nem láthatjuk, ahogy széles mosollyal az arcodon léggitározol - mindig az első sorban! - valamelyik feliratos (Deep Purple In Rock, Beavis and Butt-head stb.) rockpólódban, és hogy többé nem hallhatjuk a bulik után mindannyiunkkal külön-külön megosztott értékes, személyre szabott és mindig túlságosan is dicsérő észrevételeidet. Nagyon fogsz hiányozni, de talán a sok közös emlék segíthet betölteni a hiányod keltette űrt.
Emlékezésen kívül azonban vár ránk egy konkrétabb feladat is: közreműködni a baleset mindmáig tisztázatlan körülményeinek feltárásában. Ezért kérünk Benneteket, hogy olvassátok el Péter édesanyjának általunk is közzé tett felhívását (ld. alant), és ha tudtok közvetve vagy közvetlenül segíteni, tegyétek meg! Köszönjük!


"Kérem, segítsenek!

2005. február 22-én, kedden délután 14.50 körül súlyos gyalogosgázolás történt a Petőfi híd budai hídfőjénél, az alsó rakparton. A gázolás a lépcső alján, a lámpás gyalogos átkelőhelynél történt, az A38-as hajó előtt kb. 100 m-rel. A fiam, akit egy kamion (ún. nyerges vontató) gázolt el, koncertjegyért ment a hajóra. A súlyos sérülés következtében életét vesztette.
A baleset tisztázása végett kérem, segítsen, aki látta a történteket. Az A38 munkatársainak tájékoztatása szerint egy fiatalember látta a balesetet közvetlen közelről, de - miután elfogyasztott egy rövid italt a hajón - távozott a helyszínről.
Ha valaki magára ismer, illetve információval szolgálhat, kérem jelentkezzék az A38 személyzeténél, vagy az alábbi telefonszámok valamelyikén, 30/ 241-2266 vagy 30/ 9371-023 (vagy hagyjon üzenetet)!
Előre is hálásan köszönöm, ha valaki tud segíteni!

A gyászoló Édesanya"