Hírek

Cry Free 25 - Szülinapi nagykoncert2021. július 8., 15:00

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
2021. július 31-én tartja meg jubileumi nagykoncertjét a 25 éves Cry Free zenekar. A piros betűs esemény még januárban lett volna hivatalosan aktuális, de akkor a járványhelyzet miatt nem lehetett rendezvényeket tartani. A végre újra induló rockéletben egy 1000 fős, exkluzív, szabadtéri, élőzenés hely is kinyitott Arena Garden néven, és a szervezői stáb meghívta hazánk Deep Purple emlékzenekarát is az Arena Plaza mellett található új helyszínére. A megfelelő időpont és a megfelelő helyszín találkozása az elmaradt szülinapi koncert pótlásáért kiáltott.

A Cry Free hagyományok szerint a komolyabb jubileumokon a zenekar régebbi muzsikusai is mindig színpadra lépnek. A negyed évszázadnyi múlt persze azt is jelenti, hogy az összes korábbi tag szereplésére nem lehet elegendő a műsoridő, de néhány igazi régi közönségkedvenc CF arc segítségével garantáltan megelevenedik a zenekar történelme. A vendégfellépők sora jelen állás szerint: Tatai Tamás dobos (Session - Led Zeppelin tribute), Lee Olivér gitáros (Ék, Trillion), Nagy Dénes gitáros (Deák Bill Blues Band) és Nagy "Sonka úr" Attila billentyűs.

Izgalmas meglepetésvendégek lesznek láthatók a basszusgitáros poszton is, amely egyelőre nincs betöltve a zenekarban, mióta Tóth Csaba a covid stressz közepén otthagyta a csapatot. Totya rajongóinak jó hír azonban, hogy ő is jelen lesz Creedence Clearwater Reborn nevű csapatával, akik a hangulat beindításáért felelnek a jeles napon.

A komolyabb Cry Free jubileumokon sztárvendégekre is lehet számítani, és nem lesz ez másként most sem. Büszkén jelentjük, hogy elfogadta a zenekar meghívását Németh Gábor dobos (Dinamit, Skorpió, Ős-Bikini, ex-P. Mobil...) és Zselencz "Zsöci" László (Dinamit, "Bakancsos" Edda, ex-Beatrice, ex-P. Box...) is. Ezúttal visszatérnek ők is egyik első számú inspirációjukhoz, a Deep Purple muzsikájához.

PROGRAM
19:00 Kapunyitás
19:30 CCR
21:00 Cry Free

Minden kedves régi és új rajongót szeretettel várunk!