Hírek

Ma indul az új Cry Free év!2019. január 18., 01:30

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
Egy izgalmas 2018 után, mely a zenekarnak többek között egy újabb közös szereplést hozott a Uriah Heep mágus Ken Hensleyvel, az énekes Scholtz Attilának pedig az első nagylemezt a Deep Purple alapító Nick Simperrel, máris indul a 2019!

23. születésnapját ünnepli a Cry Free január 18-án, pénteken, azaz ma, a Dob utcai Ellátóházban, a DP legfajsúlyosabb himnuszainak ütős szelekciójával. Az esemény duplakoncert, melyet egy Pink Floyd tribute, a Floyd Experiment műsora indít pontban este 7 órakor, ezt követően lép majd színpadra a Deep Purple Cover Band nem sokkal fél 9 után. Teltház várható, érdemes időben érkezni. Kapunyitás: 18:30.

Addig is hadd ajánljunk figyelmetekbe egy kis olvasnivalót! Az interjú Atkával készült az év végén, az Egri Élet nevű internetes magazin számára, és első sorban a dalnok Cry Free-béli tevékenységét vette górcső alá.

De kiválóan lehet hangolódni az esti bulira a tavalyi év egyik legemlékezetesebb CF szereplésének, a "Come Hell Or High Water 25" koncert két nemrég közzétett videójával is:

Happy Rockin' New Year!