Hírek

Angol rockbanda társaságában a Cry Free szombaton2017. június 22., 00:01

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
2017. június 24-én szombaton a Gozsdu Manó Klub színpadán a Vambo (UK) és a Cry Free közös koncertjét tekinthetitek meg 8 órai kezdettel.

Vambo, a londoni rock banda először játszik Magyarországon. A csapat nemrég adta ki első hivatalos videoklipjét a Now You See Me dalból (ld alább). A banda inspirációja a 70-s évek rock zenéje, de számírásban és a felvételek terén egyediek és újítóak. A bandának korábban szerencséje volt játszani nagyobb nevekkel, mint például a Def Leppard vagy a Status Quo, de már a londoni O2 aréna színpadán is szerepeltek.

Az est második fellépője a Cry Free. A Deep Purple hazai képviselői 22. éve éltetik a legendás hard rock csapat zenei örökségét, miközben gyakran koncerteznek az eredeti zenekar tagjaival is. Összesen több mint 20 alkalommal léptek közösen színpadra Európa 4 országában és Ázsiában is az alapító Jon Lorddal, Ian Paice-szel és Nick Simperrel. Állandóan frissülő műsoruk középpontjában ezúttal a nemrég megjelent új DP album, az inFinite dalai állnak majd, de természetesen a stílusteremtő nagy himnuszok sem maradhatnak ki a programból.

HELYSZÍN: Gozsdu Manó Klub, Budapest, Király utca 13., Gozsdu Udvar, 1075
KAPUNYITÁS: este 8 óra
JEGYEK: 1500 HUF (megvásárolható a helyszínen)