Hírek

Az év utolsó budapesti Cry Free koncertje2015. november 26., 21:59

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
Az idei évben holnap látható utoljára fővárosi színpadon a Cry Free. A csapat a XVI. kerületi Kövirózsa u. 8/c sz. alatt található Legenda Sörfőzde Centerben mutatkozik be péntek este. A koncert legkésőbb 21 órakor elkezdődik, addig a Legenda saját főzésű sörkülönlegességeit ajánljuk figyelmetekbe. Utána pedig az egyedi műsort, melyet a zenekar "New, Live & Rare"-re keresztelt.

A "New, Live & Rare" az a műsor, amelyet régóta kérnek a törzsrajongók: ahol a slágerek háttérbe szorulnak, és az izgalmas dalritkaságok/dalverziók kerülnek előtérbe. Lesznek újdonságok is: 4 olyan nóta csendül fel, amelyek hosszú évek óta nem voltak hallhatók sem a Cry Free-től, sem a Deep Purple-től színpadon. Azért persze jó néhány klasszikus himnusz is belefér majd a műsorba, némelyik új köntösbe öltöztetve.

Ez a koncert egyben búcsú a zenekarban ideiglenesen szereplő helyettes dobostól, Szergej Kaminszkitől is, ui. a napokban érkezik haza három hónapos külföldi munkavállalásából sokak kedvence, a zenekar hivatalos ütőse, Tatai Tamás. Akik -szintén nem kevesen -megkedvelték Szergej játékát, holnap este (egy időre) búcsút vehetnek a fiatal tehetségtől.

Mindenkit szeretettel vár Atka, Norbi, Totya, Tibi és Sergio!