Hírek

Búcsúzik a zenekartól Nagy Dénes2015. augusztus 15., 10:29

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
A Cry Free gitárosát az a megtiszteltetés érte néhány héttel ezelőtt, hogy Deák Bill Gyula felkérte, csatlakozzon zenekarához. Dénes elfogadta a felkérést, melyben mi is maximálisan támogatjuk, és sok sikert kívánunk neki.

Mivel Dini és a zenekar között kölcsönös a szakmai tisztelet és a barátság, mindannyian szerettük volna, ha a két produkció párhuzamosan mehetett volna tovább, és Dini maradhat a Cry Free-ben. A hazánkban szokatlan rendszerességgel koncertező Deák Bill Blues Band mellett azonban ez technikailag kivitelezhetetlen, ezért közösen meghoztuk a nem könnyű döntést, hogy kényszerűen megválunk egymástól.

Budapesti rajongóitól Dini tegnap este a Dürer-kertben megrendezett monstre tribute fesztiválon búcsúzott el, ahol a Cry Free főzenekarként lépett színpadra a nagyteremben. Ma este még sor kerül egy ráadás-búcsúra a Heves megyei Abasáron. A környékbeli rajongókat és az utazástól nem visszariadó rock n rollereket az ország minden tájáról szeretettel várjuk!

Az új gitáros pozíciójára vannak már jelöltek és jelentkezők, de aki úgy érzi, hogy Ritchie Blackmore (meg persze egy kicsit Steve Morse és Tommy Bolin) zeneiségét és hangzását méltóképpen tudja képviselni, életkorban és megjelenésben illene a Cry Free zenekarba, valamint elhivatott rockzenész, jelentkezzen nálunk a cryfree@gmail.com emailcímen! Köszönjük.

Az új felállású Cry Free 2015. szeptember 19-én a Muzikumban mutatkozik be.