Hírek

Videointerjú Don Airey (Deep Purple), Carl Sentance (Nazareth) és Scholtz Attila részvételével2015. július 29., 23:00

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
A Maxim nevű oroszországi férfimagazin videointerjú-sorozata, amely már az egykori Purple bőgős-énekes Glenn Hughes-t is mikrofonvégre kapta korábban, a márciusi moszkvai Nick Simper - Don Airey koncert alkalmával a két produkció képviselőit is meginvitálta rendhagyó riportjára. A Don Airey Band részéről maga a "főhős" ült be a kamerák elé, Simper csapata viszont az aktuálisan éppen velük turnézó Cry Free énekest, Scholtz Attilát delegálta a feladatra.

A nem szokványos interjú során a muzsikusoknak egy laptop segítségével kurrens hazai videoklipeket mutatnak be, amelyekre szabad asszociációval reagálhatnak, akár viccesen, akár komolyan. Airey és Atka inkább a komolytalan vonalon mozgott, és jól szórakoztak a műfajok legszélesebb skálájáról érkező orosz klipeken. A CF dalnok még rapperként is bemutatkozott! :-)

Viszont miután az interjú elhúzódott, Atkának ott kellett hagynia a közvetlen és hangulatos forgatást, ugyanis a Crocus City Hall nagyszínpadán kezdődött a Nick Simper blokk. Helyére "énekeskollégája" érkezett a Don Airey Band-ből: a Nazarethből toborzott Carl Sentance.

Itt a video, oroszul tudók előnyben!