Hírek

Ingyenes karácsonyi akusztikus koncert idén újra2014. december 22., 15:25

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
A tavaly nagy sikert arató utókarácsonyi/előszilveszteri ünnepi akusztikus Cry Free koncert után itt a folytatás! 2014. december 28-án újra vár mindenkit a zenekar és törzsközönsége a XVI. kerületi Csömöri úton található Numero 80 kisvendéglőbe, hogy ismét közösen rácsodálkozhassunk, mennyire erősen hatnak ránk "a világ leghangosabb zenekara" Guinness rekord egykori birtokosainak hard rock dalai "csendes" változatban is.

Amellett, hogy ilyenkor a teljes zeneanyag értelemszerűen új köntösbe öltözik, a csapat szeret néhány darabot stílusokon keresztül messzebbre ívelő utazásra is vinni. A karácsonyi akusztikus koncert különlegessége az is, hogy ez alkalomból a Deep Purple kereten kívülről is választanak dalokat a CF muzsikusok, így tavaly például jól megfért a Strange Kind Of Woman és a You Keep On Moving között a Riders On The Storm is a The Doorstól, akárcsak a Can't Find My Way Home a Blind Faithtől. A srácok idén is készülnek egy-két hasonló "kakukktojással".

Az ingyenes ünnepi koncert kötetlenebb jellegébe az is belefér, hogy a hangszerek néha gazdát cserélnek, a vokalisták énekessé avanzsálnak, és számos baráti fellépővendég is csatlakozik a zenekarhoz, olykor spontán jelleggel, a buli hevében. Két hölgyvendég szereplése azonban már most tudható. A szeptemberi Stormbringer 40 koncerten bemutatkozó és az évzáró Purple Zeppelin Jam koncerteken is felbukkanó Erdei Jázmin énekesnő két új duettre készül Atkával, de a budapesti PZJ koncert közönségkedvence, Tatai Tomi kislánya, a 9 éves Lolli is ismét színpadra áll fuvolájával. És ez még korántsem a vége a különleges szereplések sorának, de mindent nem árulhatunk el előre. :-)

Igazi kuriózum várható tehát december 28-án vasárnap az Örs Vezér terétől nem messze található Numero 80-ban, ahová minden CF rajongót szeretettel várunk karácsonyt, szilvesztert és újévet ünnepelni. Az érkezést 18 órára javasoljuk, hogy a kiváló konyhával rendelkező kisvendéglőben akár egy vacsorára is jusson idő, de 19 órakor a koncert is elkezdődik, hogy az is végignézhesse a műsort, aki másnap még dolgozik. Aki viszont nyugodtan élhet a téli szünidő adta szabadsággal, maradhat akár 23 óráig, sőt talán éjfélig is, iszogatni, na meg beszélgetni a rajongótársakkal és a zenekarral a házibuli hangulatú rendezvényen.

Boldog Karácsonyt minden kedves barátunknak, rajongónknak!