Hírek

A Cry Free nyár képekben (1. rész)2014. augusztus 14., 16:00

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
A múlt pénteki budapesti koncerttel lezárult a Cry Free nyár. A tartalmas időszak rengeteg CF élményét folyamatosan örökítették meg a zenekar fotósai és barátai, hogy minden esemény fennmaradhasson az utókor számára képekben. Vizuális naplónk első oldalaira a paksi Gastroblues Fesztivál, a hevesvezekényi Hanyi-parti Fesztivál és a Cry Free Nyári Tábor képei kerültek, a szezonnyitó CF esemény, a Crazy Mama nemzetközi fesztiváljának galériája mellé, amelyet már korábban elérhetővé tettünk.

A kiváló minőségű paksi fotókat a Zep Session csapatával érkező Hoffmann Ágnes készítette, akinek sikerült jól megragadni a Purple Zeppelin Jam bulik önfeledt örömét. A hevesvezekényi képek a hatodik Cry Free tagként a csapattal utazó Vigh András telefonjából származnak, és bár a rögzítés módja miatt korlátozottabb minőségi lehetőségei voltak, Bandi mégis óriási rock n roll képeket készített a hatalmas színpad pazar fényorgiájában muzsikáló srácokról. Harmadik friss galériánkat pedig a zenekart leggyakrabban fényképező Polczer Esztertől kaptuk, aki táborlakóként "belülről" kaphatott lencsevégre nem akármilyen pillanatokat a II. Cry Free Nyári Tábor életéből. Mindannyiuknak köszönet munkájukért!

Hamarosan jelentkezünk majd a "A Cry Free nyár képekben" sorozat 2. részével, amelyben a vicai fesztivál, a komáromi háromnapos tribute fesztivál és a múlt pénteki Pecsa Café buli fotóit élvezhetitek majd. Aztán már jöhet is az ősz, és a szokásos szeptemberi Wigwam/Club 202 nagykoncert!