Hírek

Deep Purple "beforeparty", meglepetésvendég és szülinapi CD vásár2014. február 13., 23:30

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
A visszaszámlálás lassan véget ér, már csak néhány óra, és újra színpadon a Purple Zeppelin Jam, két és fél éves történelmében először egy harmadik zenekarral kiegészülve, "Classic Rock Minifest"-ként. 20 órától a Club 202 színpadán tehát a Heep Freedom, a 20 éves Zep Session, és a "Burn" albumot 40. évfordulója alkalmából teljes terjedelmében bemutató Cry Free.

De a fentiekről már korábban is beszámoltunk, úgyhogy ezúttal inkább néhány újdonságot említünk. A promócióban méltán nagy hangsúlyt kapott Cry Free oldalról a "Burn" lemez premierje, de szeretnénk azt is hangsúlyozni, hogy az a zeneanyag csak a műsor első felét teszi ki, majd következik egy Deep Purple koncertre hangoló rész, hiszen mi, Purple rajongók, már a közelgő sportarénás koncert lázában égünk. Ebben a programban hallhattok majd dalokat a jelenlegi DP setlistről is, illetve lesznek benne olyan "hiánypótló" nóták is, amelyek az Arénában biztosan nem csendülnek fel.

Ismert adat az is, hogy a Purple Zeppelin Jam csapatát újra erősíteni fogja Lee Olivér is, aki a Zep blokkban és a Purple blokkban is szerepel majd, előbbit szinte végigjátszva, és ez nem is meglepetés, hiszen Oli örökös tiszteletbeli PZJ tag. Érkezik viszont egy valódi meglepetésvendég is, aki egy másik műfaj felől közelítve új ízt ad majd az ismert dallamoknak.

Szintén friss hír, hogy a 18. Cry Free születésnap apropóján a zenekar egykori szülinapi dupla CD-je, a Ten Years In Rock, újra kapható lesz a koncerten, mégpedig 33%-os árengedménnyel. Akinek még nincs meg az addigi összes CF tagot és a Szekeres Tamás sztárvendéget bemutató dupla album, keresse a Cry Free shopban!

Mindenkit szeretettel várunk este a Fehérvári úton!