Hírek

A nyár képekben és a pénteki nyárzáró koncert beharangozója2013. augusztus 28., 17:30

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
Ismét eseménydús nyara volt a Cry Free zenekarnak, az élményekről -fotós és videós barátaink jóvoltából -pedig nagy mennyiségben áll rendelkezésre mozgó- és állókép-anyag. Elsőként a legfrissebbeket ajánljuk figyelmetekbe: Polczer Eszter és Petró Adrienn művészi sziget-fesztiválos CF fotóalbumait (itt és itt), továbbá a másfél héttel ezelőtti Crazy Mama szereplés két nagyhatású dalának ("Child In Time" és "Mistreated") jó hangzású, kétkamerás videóit (Krizbai István munkái) alább:

Ne feledkezzünk meg a nyárkezdő "Now What?!" koncertünkről sem, hiszen Eszter azt is megörökítette fényképeken, hogyan is üdvözölte a Cry Free az új Deep Purple lemez megjelenését. Kiemelten fontos szereplés volt a júliusi Jon Lord Emlékkoncert, amelyet szintén Eszter, továbbá Rausch Tamás képei örökítenek meg (itt és itt), illetve amelyről Csider Ildikó videóit is megnézhetitek, köztük a Sikos Szilvivel és Klacsmann Borival előadott gyönyörű Jon Lord-féle "Soldier Of Fortune" dalt és az újlemezes, progresszív "Above And Beyond" CF előadását.

De a nyár még korántsem ért véget! Augusztus 30-án pénteken új helyszínen mutatkozik be a Cry Free, a korábban Hell Music-ként ismert nyíregyházi X-cafe színpadán, ahol az újonnan induló klub egyik nyitóbulija lesz a Deep Purple Cover Band koncertje. A jegyek a szenzációs 800Ft-os áron kaphatók, várunk minden környékbeli rockert szeretettel.

A fővárosi rockrajongókról sem feledkezünk meg, bár nekik meg kell várniuk az "indián nyár" beköszöntét, amikor is stílszerűen az egykor Wigwamként ismert indiános rockszentély (ma Club 202) színpadán lesz látható/hallható a zenekar, szokásos szeptemberi nagykoncertjén, 20-án pénteken. Mint tudjátok, a Wigwam/Club 202 CF koncertjei mindig különleges szórakozást ígérnek a Deep Purple rajongóknak, és ez most sem lesz másként. Erről bővebben hamarosan itt a honlapon.