Hírek

Júniusi Cry Free koncertek2013. június 13., 00:30

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
A határon túl kezdte a nyár első hónapját a Cry Free. Nagyszalonta legnagyobb városi rendezvényének záróakkordjaként lépett színpadra a Deep Purple Cover Band (képünkön - fotó: Babó Sanyi ) kétórás műsorával kb. 1000 nézőt szórakoztatva, akik közül többen megesküdtek rá a koncert után, hogy a minden évben megrendezett fesztivál eddigi legerősebb szereplését látták most. A másfél héttel ezelőtti fellépésről még mindig érkeznek az elragadtatott visszajelzések.

Az erdélyi fellépés kirobbanó sikere nagy erővel lendíti előre a zenekart a következő fesztiválszereplés, a Rock Napja alkalmából megrendezett mezőkövesdi fesztivál felé, ahol most vasárnap lépnek színpadra a fiúk. Az ingyenes rendezvényen helyi zenekarok egész sora muzsikál majd, hogy aztán este 9 óra tájban kétórás Deep Purple műsorával a Cry Free tegye fel az i-re a pontot.

A mezőkövesdi szereplés után már csak 5 nap, és a budapesti rajongók is megkapják az aktuális CF dózist. Nem is akármilyen műsorral készül a csapat június 21-i koncertjére, melyhez a nyáron szokásos helyszínt, a kerthelyiséggel is rendelkező Pecsa Cafét választotta a menedzsment. A srácok a 8 év szünet után nemrég megjelent új Deep Purple album, a "Now What?!" dalai közül szemezgetnek. Élőben hangzanak majd el olyan számok, amelyek a napokban kerültek be a szintén úton lévő "anyazenekar" koncertprogramjába, de olyanok is, amelyeket a Deep Purple még nem adott elő színpadon. Igazi csemege ígérkezik tehát a DP rajongók számára, de a Led Zeppelin fanatikusok is újra örülhetnek, mert bár a Purple Zeppelin Jam produkció következő akciójára még egy hónapot kell várniuk és Tatáig utazniuk, egy különleges apropóból kifolyólag jövő pénteken, a Pecsában is fültanúi lehetnek egy izgalmas Zep újdonságnak. A belépés még mindig csak 1000Ft.