Hírek

A dobszóló nyomában - Tatai Tamás interjú2013. június 7., 00:01

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
Érdekes sorozatot indított útjára a Hard Rock Magazin: a rock koncertek különleges színfoltja, a dobszóló nyomába eredtek, hogy a műfaj legjelentősebb képviselőit szócsőként használva kiderítsék, milyen is az igazán jó dobszóló, mivel tudnak megőrjíteni bennünket az ütősök, amikor magukra maradnak a színpadon. A sorozat aktuális részében néhány kiváló kollégája társaságában Tatai Tamást is mikrofonvégre kapták, hogy elmondja, ő hogyan szereti felépíteni a szólóit, és kikhez fordul inspirációért. Azt tudjátok, hogy Tomi imádja a szólókat, de ha rákattintotok erre a linkre, az is kiderül, hogy beszélni legalább annyira szeret róluk, mint játszani őket.

Véletlen egybeesés, hogy Tomi épp az interjú megjelenésével egy időben dolgozik új bemutató videóján, amely ezúttal a rögzítés tekintetében is kompromisszummentes lesz, így előző hasonló felvétele egyetlen gyengéjét is kiküszöböli. A video hamarosan elkészül, de addig tekintsétek meg elődjét, ami az egyszerűbb rögzítési módszerek ellenére is óriási hatást gyakorolt a dobos világra bő egy évvel ezelőtt. Szakmai jellege ellenére több mint 5500-an nézték meg, és rengeteg pozitív komment valamint "like" érkezett rá. De előtte egy rövid idézet a friss HRM interjúból, melyben Tomi arra válaszol, hogy milyen is álmai dobszólója.

"Nincs és szerintem nem is lesz olyan, hogy álmaim dobszólója. A szólózás annyira helyzet- és hangulatfüggő. Egy nagyon jó 'lélektükör', amiben megismertetik az ütős személye és tulajdonságai."