Hírek

800, 100000 és 352013. június 1., 01:00

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
Két és fél hónappal ezelőtt újságoltuk, hogy a facebookos CF barátok száma elérte a 700-at, és a tegnapi napon már a 800. ismerős csatlakozására került sor. Bár a zenekar életében viszonylag új csatornának számít a népszerű közösségi portál, rajongói és barátai körében egyre nagyobb az érdeklődés iránta, és egyre aktívabb a részvétel is ezen a fórumon. Ha szeretnél csatlakozni a leginteraktívabb virtuális Cry Free közösséghez, tedd meg most itt, de mindig szívesen fogadjuk kommentjeidet az oldal Vendégkönyvében is.

Komolyabb múltra tekint vissza a zenekar részvétele a Youtube-on, ahol az elmúlt 5 évben kimondottan aktív volt a Cry Free, és eddigi 161 feltöltött videójának össznézettsége fél évvel ezelőtt elérte az egymilliót is. Azóta további bő 150.000 rockrajongó "mozizott" a magyar Deep Purple Cover Band-del, ami azt eredményezte, hogy az eddigi egyetlen 100.000+ nézettségű video (Jon Lord & Cry Free - "Lazy") mellett további két kisfilm (Ian Paice & Cry Free - "Burn" illetve Jon Lord & Cry Free "Sarabande") látogatottsága is meghaladta a százezret (ld alább).

De mire utal a 35-ös szám? A Polczer Eszter fényképész barátunk által készített Purple Zeppelin Jam galériában található fotók számát jelöli. Eszter sorozata a második galéria oldalunkon a 3 héttel ezelőtti budapesti klasszik rock nagykoncertről. Aki még nem látta, itt megnézheti a fiatal fotós jól sikerült képeit, melyek a június 21-i következő fővárosi CF csapásra való készülésben is segíthetnek. A csapat a Pecsa Caféban dörrenti meg az öreg Deep Purple riffeket, illetve köztük jó néhány vadi újat is, hiszen a műsor középpontjában az egy hónappal ezelőtt megjelent és máris világszerte ünnepelt új Purple album, a "Now What?!" dalai állnak majd.