Hírek

Lee Olivér búcsúkoncertje - bemutatkozik Nagy Dénes2013. március 1., 01:46

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
2013. március 9-én a Pecsa Music Clubban búcsúzik budapesti rajongóitól -legalábbis a Cry Free tagjaként -Lee Olivér gitáros. Oli külföldi útját igazította az eseményhez, hogy mindenképpen ott lehessen a srácokkal személyes (és persze zenés) búcsút venni, így egyenesen Angliából érkezik majd a Cry Free koncertre.

A koncert második felében Olivér átadja a "stafétabotot" (vagyis a Fender Stratocastert) barátjának, Nagy Dénesnek, aki a Cry Free új gitárosaként mutatkozhat be, ahogy néhány dal erejéig már Kapuváron is tette két héttel ezelőtt. A nyugat-magyarországi közönség egyöntetű lelkesedéssel fogadta az azonnal beilleszkedő fiatal muzsikust és játékát, de a fővárosi CF keménymagot még meg kell győznie Dénesnek jövő szombaton. A "majdnem nőnapi" rendezvényre a rockrajongó hölgyeket is nagy szeretettel várjuk, hiszen egyszerre két jóképű gitárosfiúval is kedveskedünk nekik! :-)

A Cry Free buli fél 10 magasságában kezdődik majd, amikor a szomszédos Pecsa Caféban akusztikusan fellépő Eric Martin (Mr. Big) fellépése véget ér. A kezdéssel mindenképpen várunk a neves dalnok koncertje végéig, hogy akik mindkét bulit szeretnék látni, ne maradjanak le semmiről, illetve, hogy Martinnak legyen módja beugrani a zenekarhoz, ha Mark Tornillo Accept énekeshez hasonlóan ő is egy kis Purple énekléssel szeretné "megkoronázni" budapesti szereplését.
(A Pecsa Music Club megközelítése a szabadtéri színpad felől, a főkapun át.)

A Cry Free műsorra a belépő még mindig a mérsékelt 1000 forintos áron lesz kapható, és a búcsúkoncert apropóján a két Olivérrel készült CF DVD, a "Deep Purple History" és a "Tribute to Deep Purple Budapest 1987" is 20%-os árengedménnyel (2000Ft-ért) lesz megvásárolható, melyeket a gitáros szívesen dedikál a helyszínen.

Búcsúztassuk Olivért, és köszöntsük Dénest együtt!