Hírek

Négyszeres megemlékezés Halásztelken augusztus 20-án2012. augusztus 19., 19:45

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
Augusztus 20-án, amikor a magyar nemzetnek is van mire visszatekintenie, a Cry Free jóvoltából a klasszikus rock rajongói is kapnak bőven visszanéznivalót a 8. Halásztelki Rockpárbajon. Két szomorú és két vidám megemlékezésre is sor kerül hétfőn az ünnepi rendezvényen.

A fesztivál főszervezőjének külön kérésére, amelynek szívesen tesz eleget a zenekar, a két éve elhunyt rock/metal kiválóság, Ronnie James Dio emléke előtt tiszteleg majd a Cry Free, akik ezúttal koncepciójuk határát kibővítve egy epikus Rainbow lírát is színpadra visznek. Ahogy azt már mindannyian tudjuk, bő egy hónappal ezelőtt sajnos az "égi rockzenekarhoz" csatlakozott a zenekar barátja, Jon Lord is, ezért a halásztelki koncert egyes részeit természetesen a Maestro emlékének fogja dedikálni a csapat.

De nem csak csendes elmélyülésre invitálja rajongóit a Deep Purple Cover Band, hanem vidám bulizásra is, hiszen a koncertet megelőző napon Ian Gillan, a koncertet követő napon pedig Glenn Hughes születésnapját találjuk a rocknaptárban, és a két kiváló Deep Purple vokalista/muzsikus jubileumát "zajosan" illik megünnepelni! Ennek apropóján igazi dalújdonságokra is számíthatnak az ingyenes rendezvényre kilátogatók. A halásztelkiek és környékbeliek jelenlétére mindenképpen számítunk, de mivel a helyszín Budapesthez nagyon közel van, szeretettel várjuk a minden évben kilátogató lelkes törzsrajongói kört idén is újra, CF szempontból immáron hetedszer. A Cry Free koncertje 22 órakor kezdődik, de aki korábban érkezik, elcsípheti az Invader, a Mókuskerék, a Wall Street és a Historica műsorát is.