Hírek

Egyenesben a Cry Free Nyári Tábor!2012. június 27., 00:14

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
Köszönjük az újabb jelentkezéseket is, és örömmel jelentjük, hogy a Tábor megrendezéséhez szükséges létszám összejött, úgyhogy idén valóban együtt nyaralhat a Cry Free együttes és rajongótábora, illetve baráti köre. Folyamatosan érkeznek a jobbnál jobb ötletek is a Tábor amúgy sem éppen unalmasra tervezett programjának további fűszerezésére, úgyhogy akik eljönnek augusztus 4-én, minden bizonnyal felejthetetlen élményekkel távoznak majd másnap délután.

Megtörténtek az egyeztetések a 13. Nemzetközi Trike & Bike Találkozó (a Tábor partner-rendezvénye) főszervezőjével is, úgyhogy már azt is tudjuk, hogy a Cry Free koncertjére 19:30-21:00 között kerül majd sor a motorostalálkozó programjában. Persze a muzsikálás ott még nem ér véget, mert a késő esti grillparty mellett meg az akusztikus gitárok és percussion hangszerek kerülnek majd elő az "unplugged" folytatáshoz.

Aki ebből a hírből értesül még csak a Táborról, és épp most csapott dühösen a levegőbe, hogy miről maradt le, szintén ne keseredjen el, ugyanis néhány szabad hely még továbbra is várja a kedves Cry Free rajongókat. De már tényleg alig több, mint egy tucat hely van, úgyhogy aki még szeretne csatlakozni, ne késlekedjen; írjon azonnal pár sort a cryfree@gmail.com emailcímre, ahol tájékoztatjuk a továbbiakról.