Hírek

Cry Free Nyári Tábor jelentkezés2012. június 7., 19:54

Ahogy már beszámoltunk róla, idén valóban debütál a hagyományteremtőnek szánt Cry Free Nyári Tábor. A vidám zenekari-rajongói összejövetel időpontját is hírül adtuk, hogy minden elhivatott CF törzsszurkoló bevezethesse a naptárjába az eseményt piros betűkkel. :-) Ígértünk részleteket is, és mivel ezennel elindítjuk a kéthetes jelentkezési szakaszt, a közlésük időszerűvé is vált. íme!

Időpont: 2011. augusztus 4-5. (két nap/egy éjszaka, szombat déltől vasárnap délig)
Helyszínek: a Bakony egyik kis falujának (Réde) közelében található Major fogadó és gyönyörű élményparkja (a 82-es út mellett, Veszprémvarsány és Zirc között), valamint a 13. Nemzetközi Trike & Bike Találkozó (a szintén festői szépségű rédei Kastélyparkban).
Szállás: tiszta, igényes, négyágyas (és kis létszámban kétágyas), pótágyazható, fürdőszobás, különálló kis apartmanokban, összesen kb. 40 fő részére
Programok: szombat este Cry Free koncert és egyéb attrakciók a Trike Találkozón, majd éjszakába nyúló, féktelen grill- és dumaparty intenzív "szomjoltással" a Táborban. Napközben ugyanott sportolás és vidám vetélkedők (zenekar-közönség focimeccs, ping-pong bajnokság, sörivóverseny, "Deep Purple Ki-mit-tud?" értékes CF nyereményekkel stb)
Étel-ital: a szombat délutáni uzsonnát, az esti grillfalatkákat, illetve a vasárnapi reggelit biztosítjuk (és a részvételi díjban benne foglaltatik), italfogyasztás saját kontóra lehetséges a mérsékelt árú CF büfében és a Trike Találkozón, ahol a hideg-meleg ételek teljes tárháza is várja a nagyobb étkű "céeffereket". Aki saját örömére maga is szívesen sütne-főzne a táborban, csak a hozzávalókat hozza magával, a felszerelést (grillező, bogrács, állvány stb) biztosítjuk a számára!

A Cry Free koncert helyszíne, a Nemzetközi Trike és Bike Találkozó, a nagy háromkerekű motorcsodák legautentikusabb hazai összejövetele, ahová azonban nem csak Magyarországról, hanem Európa számos országából érkeznek az extravagáns járművek és büszke gazdáik. A Találkozón nem először lép fel a Deep Purple Cover Band, az együttműködés a rendezvény szervezőivel pedig már 10 évre tekint vissza, ugyanis ők voltak azok, akik a Cry Free németországi karrierjének beindításában is segédkeztek. A rendezvény helyszíne mindössze 5 kilométerre található a CF Tábortól, de biztosítunk transzferbuszt is, amely a koncert előtt és után a táborozók utaztatásáról gondoskodik oda és vissza.

A koncerten igényes hang- és fénytechnikai háttérrel teljes műsort ad elő a Cry Free, melyet a résztvevők kívánságai alapján, "Táborozók kérték" jeligével állít össze a zenekar. :-) A Trike Találkozó további programjait is ingyenesen lehet látogatni CF táboros karszalaggal.

A fentieken kívül pedig bárki nyugodtan szervezhet magának privát programokat is, mivel a természet közelsége szinte kiált az erdei sétákért, túrakerékpározásért, és más egészséges tevékenységekért, amelyek ellensúlyozhatják a rock n roll hétvége egészségkárosító mellékhatásait. :-)

A Major Fogadó és apartmanjai kiválóan alkalmasak családok fogadására is, a hozzátartozó élménypark pedig ideális különböző életkorú gyermekek szórakoztatására. Az apuka-anyuka életkorú rajongókat tehát bátorítjuk arra, hogy családosan érkezzenek a Táborba.

A részvételi díj 9500Ft/fő, amely tartalmazza a szállást és az idegenforgalmi adót, a fent említett étkezések vonatkozó tételeit, valamint fedezi a koncert lebonyolításának technikai költségeit és a transzferbusz díját, illetve a minimálisra redukált szervezői és zenekari tiszteletdíjakat. A gyermekek részvételére kedvezményes konstrukciókat kínálunk, a legkisebbek pedig ingyen vehetnek részt a táborban.

A jelentkezéseket a cryfree@gmail.com emailcímre várjuk. A levélben kérjük az érkezők számának megjelölését pontos névlistával és emailcímmel (ha van). Azért szeretnénk minden internettel rendelkező táborozóhoz mail kontaktot kapi, mert a Tábor végleges programját és a Cry Free koncert műsorát is velük egyetértésben kívánjuk kialakítani. Amennyiben a jelentkezők száma túllépné a rendelkezésre álló keretet, a jelentkezések sorrendje dönt a helyek kiosztásakor.

Az érvényes jelentkezőknek június 20-i határidővel kell elutalniuk a részvételi díj első részletét, 4500Ft-ot, illetve július 20-ig a fennmaradó részt (további 5000Ft) a válaszemailben megadott bankszámlaszámra.

Várjuk a jelentkezéseket! A szabad részvételi helyek korlátozott száma miatt ajánljuk a gyors cselekvést.

A Major Panzióról fotók és mindennemű információ megtalálható itt

A Trike Találkozóról pedig egy rövid video itt:


(A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.)