Hírek

2012 az I. Cry Free Nyári Tábor éve2012. május 28., 00:16

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
Talán sokan emlékeztek rá, hogy a tavalyi év elején már lefektettük a Cry Free Nyári Tábor alapjait a zenekar régi menedzserével, a sokak által csak "Gézabá" néven ismert Kovács Gézával. Többféle verzióban elétek tártuk, hogyan is képzelhető el szerintünk ez a vidám kis nyári összejövetel, és Benneteket is alaposan kifaggattunk, hogy megtudjuk, vajon Ti hogyan éreznétek magatokat a legjobban velünk a Nyári Táborban. Szép lassan formálódott, majd ki is alakult egy -remélhetőleg -mindenki számára vonzó konstrukció, de mire elkezdtük megtenni a szervezés első igazán konkrét lépéseit, kiderült, hogy némileg késésben vagyunk már, és a terveinket túl sok kompromisszum árán tudnánk csak megvalósítani. Ezért úgy döntöttünk tavaly, hogy nem választjuk a félsikert, hanem egy évvel később, vagyis idén, létrehozzuk a tábort úgy, ahogy megálmodtuk.

Bár ezúttal mi már hosszú hetekkel/hónapokkal ezelőtt megkezdtük a háttérben a konkrét szervezői munkát, a nyár közeledtével szeretnénk Titeket is újra bevonni a folyamatba. Hamarosan érkezik minden részletre kiterjedő tájékoztatónk, de addig is megosztjuk Veletek a lényeget röviden, hogy máris tudjátok tervezni a nyarat, hiszen a rajongói kemény mag semmiképpen sem maradhat le erről a fontos CF történelmi eseményről!

Tavalyi közvéleménykutatásunk eredményeit figyelembe véve a Tábort 2 nap/1 éjszaka időtartamban szervezzük, és programjait úgy szerkesztjük, hogy a fejenkénti részvételi díj mindenképpen 10 ezer forint alatt maradjon. A helyszín a tavaly is bemutatott Major fogadó és gyönyörű parkja a 82-es út mellett, a Veszprémvarsány és Zirc között található kis bakonyi falu, Réde közelében. Az időpont pedig augusztus 4-5 (szombat-vasárnap) lesz, szombati Cry Free koncerttel. A tavaly egyeztetett alapstruktúra mellé társítottunk néhány izgalmas újdonságot is, amikről hamarosan beszámolunk az összes technikai részlettel egyetemben. A törzsrajongók azonban addig is nyugodtan karikázzák be naptárjukban pirossal az augusztus 4-5-ét! :-)