Hírek

4. alkalommal a mezőkövesdi Boo-mer-angban2012. március 12., 17:54

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
2012. március 14-én már negyedszerre jár a Cry Free a mezőkövesdi Boo-mer-ang Biliárdszalonban, ahol a srácok két évvel ezelőtti első fellépését is abszolút teltház és zajos siker fogadta. Mivel azonban a további sikeres szerepléseket követően legutóbb láthatóan szerényebb számban jelent meg a helyi közönség, most itt a lehetőség a kövesdi és környékbeli rockrajongók számára, hogy majdnem egy teljes év elteltével bizonyítsák, jelen vannak még a környék rock n roll életében.

A klub a gondos időpontválasztással is próbál kedvezni a közönségnek, akik a hosszú hétvége előestéjére időzítve bulizásukat, kedvükre ünnepelhetnek, pihenhetnek vagy utazgathatnak az utána következő négy napban. A zenekar pedig az eddigi boo-mer-angos produkciókon esett egyetlen csorbát kívánja kiköszörülni a nem tökéletes (bár elfogadható) helyi technika következtében jelentkező néhány hangzásbeli hiányosság megszüntetésével. A Cry Free régi hangmérnöke, Blaskó György érkezik szerdán világszínvonalú hangrendszerével és szaktudásával felvértezve, hogy ezúttal a kiváló hangzás is aláhúzza a "magyar Deep Purple" ütős produkcióját. 1998 és 2008 között Gyuri dobosként is erősítette a zenekart, így "nem úszhatja meg", hogy a régi kollégák a keverőpult mellől a dobok mögé be ne csábítsák őt egy kis közös jam-re.

Minden eddigit felülmúló rock n roll őrület várható tehát ezen a "pénteki hangulatú" szerdán, amikor a csapat az első negyedév (eddigi és jövőbeli) Cry Free műsorkülönlegességeiből szemezget -a környéken még sosem játszott -dalritkaságokat és új köntösbe öltöztetett klasszikusokat.