Hírek

Szülinapi őrületek, szenzációs sztárszereplések2012. január 28., 15:37

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
Tekintélyes, 5-600 fős közönség előtt ünnepelte 16. születésnapját és a Deep Purple első budapesti látogatásának 25 éves jubileumát a Cry Free, aznapi partnerükkel, a szintén jubiláló Hard Rock Magazinnal. Az ünnepélyes hangulat muzsikusokra és koncertlátogatókra egyaránt átragadt, és végig jó hangulatban zajlott a fesztivál, melynek csúcspontját a Gömöry Zsolttal megtámogatott Cry Free koncertkülönlegessége hozta el.

A buli végén azonban máris új izgalmakat prognosztizálhatott a közönség, miután a búcsúzó zenekar bejelentette, következő szereplése február 7-én nem mással lesz, mint a Hammond orgona mágusával és a 70-es évek egyik legnagyobb prog. rock dalszerzőjével, Ken Hensleyvel! Az újabb szenzációs sztárszereplésről természetesen több információt is megosztunk veletek hamarosan.

Most azonban egy még aktuálisabb programot ajánlunk figyelmetekbe, bár a jól megszokott és hőn szeretett "rock n roll ösvényről" egy kicsit le kell térnünk ehhez, a könnyűzene irányába. Nem kevésbé szenzációs hír azonban, hogy a Cry Free zenekar Lee Olivérje Kállay-Saunders András oldalán az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjében szerepel ma este, melyet az M1 televízión és a Duna World-ön is figyelemmel kísérhettek 20 óra 15 perctől. Újra együtt tehát a Megasztár sorozat sikerduója, András és Olivér, szurkoljatok a srácoknak, hogy ők képviselhessék hazánkat a világversenyen! Aktívan is támogathatjátok őket, ui. a szakmai zsűri által továbbjuttatott produkciókon kívül, egy nézői szavazatokkal kiválasztott dal és előadó is tovább jut. A versenyről további információkat itt találtok. És a versenydal: