Hírek

A reflektorfényben a IV. Hard Rock (Tribute) Farsang2012. január 23., 11:23

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
A hardrock.hu által szervezett pályázatot, melyben előzetesen jelentkezett fiatal tribute bandákra szavazhattak az olvasók, a Monochrome Skies együttes nyerte meg. Díjuk pedig nem más, minthogy felléphetnek pénteken, a farsangi emlékzenekaros minifeszten, melynek headlinere a Cry Free, 25 éves jubileumi műsorával, a "Deep Purple Budapest 1987" tribute showval. Gratulálunk Körmendi Roland énekesnek és ezúttal Dream Theater műsorral színpadra lépő zenekarának, a Monochrome Skies-nak!

A IV. Hard Rock (Tribute) Farsang műsora tehát virtuóz prog rockkal kezdődik pontban este 7 órakor, hogy aztán a 80-as évek két legnagyobb heavy metal legendája, a Judas Priest és az Iron Maiden dalai után, az újjáalakult klasszikus felállású Deep Purple talán legizgalmasabb koncertprogramjával zárja a rendezvény élőzenés első részét, mielőtt beindul a retro rock/metal disco őrület a "táncparketten".

A buli hetébe érve az eddig is intenzív médiahadjárat tovább fokozódik, minden promóciós csatorna izzik az egyesített Cry Free nagykoncert és hardrock.hu szuperbuli hírétől. Az összes fellépő zenekar és a webzine szószólója is hivatalos lesz hazánk vezető internetes rockrádiója, a Rockvilág kedd délutáni műsorába is, melyet 4 órai kezdettel hallgathattok az interneten. A Deep Purple Cover Band-et Atka képviseli majd a műsorban, és számos kulisszatitokról értesülhettek a többszörös koncertkülönlegesség mögött álló bennfentesektől.