Hírek

A 400. Cry Free koncert a hétvégi turnén, Németországban2011. november 17., 00:00

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
Négyszázadik "regisztrált" fellépéséhez érkezik a Cry Free zenekar 2011. november 18-án pénteken. Ugyan a koncert valódi "sorszáma" előrébb jár már, mivel a csapat 1996-97-es fellépéseiről készült feljegyzések nem teljesek, az impozáns hivatalos számadat mégis ünnepélyes koncertért kiált. "Történelmi" helyszínt is kap a jubileumi szereplés, ugyanis a lauffeni Klostergartenlaube elődjében, a brackenheimi Rock Kellerben még 2002 végén mutatkozott be a Deep Purple Cover Band, első német turnéján.

Másnap a srácok Nürnberg városa felé veszik az irányt, ahol a vonzáskörzetbe tartozó Katzwang és annak The Highlander nevű skót rockkocsmája várja őket. A csapat tavaly decemberben, még a Deep Purple History projekt keretén belül debütált itt olyan sikeresen, hogy a tulaj azonnal lekötötte őket erre az évre is, immáron önálló produkcióként. A tavalyi osztrák-német hétvége turnéfotóit, melyet az utazó zenekar tagjai és kinti barátaik készítettek, most tettük közzé az oldal Fotók rovatában.

De a magyarországi rajongóknak sem kell sokat várniuk a Cry Free-féle rock 'n roll-ra, ugyanis a következő hétvégén a budapesti Vadvirágban és a nyugat-magyarországi Rábakecölön muzsikál majd az állandóan úton lévő Deep Purple Cover Band.