Hírek

Facebook, Google+, Twitter, iWiW2011. november 15., 11:28

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
Ahogy ígértük előző hírünkben, részletesebben is beszámolunk a cryfree.hu legújabb fejlesztéséről, a népszerű közösségi oldalak közvetlen bevonásáról a Cry Free honlap szerkezetébe.

Bár a Deep Purple muzsikájával összhangban a cryfree.hu csapata is sokszor a némileg tradicionálisabb, konzervatívabb vonalat képviseli, az idő szavának nem kívánunk ellent mondani. A közösségi oldalak térnyerése, és azon belül a Facebook minden eddiginél jelentősebb előretörése bennünket is arra késztetett, hogy beengedjük őket "féltve őrzött falaink" mögé. :-)

Közvetlen kapcsolatot hoztunk létre a közelmúlt nagy kedvence, az iwiw, és a jövő potenciális favoritja, a Google +1 mellett a jelenlegi sikertörténetek, a Twitter illetve a Facebook oldalai és a cryfree.hu között. Egyetlen gombnyomással "lájkolhatjátok" az egész CF oldalt vagy bármelyik "al-oldalát" a menüsor alatti linkekkel, az új híreket és fotógalériákat pedig kommentálhatjátok is az alattuk található kis szövegdobozban. Mindez azonnal megjelenik személyes oldalaitokon, így összes ismerősötök egyszerre értesül az általatok kedvelt Cry Free tartalmakról és kommentelés esetén saját olvasatotokról is.

Ezzel egyidejűleg elkezdtük a Facebook oldal intenzív frissítését, a Twitter és Google+ profilok megalapozását, és hamarosan a régi iwiwes Cry Free oldal átalakítására is sor kerül.

Mindeközben folyamatosan frissül eddig is kiemelkedően gazdag és naprakész YouTube oldalunk is, melynek videóit többszázezren tekintették már meg világszerte. Számos komment is érkezik napi szinten kisfilmjeinkre, de szembetűnő jelenség, hogy túlnyomó többségüket külföldön írják angolul vagy egyéb idegen nyelveken. Bátorítunk minden magyar barátunkat, hogy regisztráljon, és hallassa hangját a világ ezen kedvenc csatornáján is!

A Deep Purple Cover Band büszke rá, hogy bár nem ritkán 40 évnél is öregebb dalokat játszik, közönségének soraiban nagy számban fordulnak elő fiatalok. Nekik és a modernkori vívmányokra fogékony idősebb társaiknak szeretnénk kedveskedni internetes újdonságainkkal, a konzervatívabb rajongók ne is törődjenek a fentebb olvasható sok "érthetetlen furcsasággal", csak tegyék fel kedvenc Purple bakelitjüket a lemezjátszóra, mi azt is "lájkoljuk", sőt "lavoljuk"! :-))