Hírek

Egy kis Purple Zeppelin Jam Várpalotán is2011. november 10., 11:21

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
Miközben ezerrel folynak a Purple Zeppelin Jam video vágásának technikai előkészületei, a második PZJ galéria is megjelent fotóink között. A kiváló fényképek másik kedves baráti törzsrajongó fotósunk, Petró Adrienn műhelyéből kerültek ki.

A zenekar is folytatta a munkát izgalmas új projektjén, és már a decemberi veszprémi folytatáson dolgoznak a fiúk. A fővárosi ősbemutató felépítéséhez hasonlóan ezúttal is lesz "premier előtti premier", mégpedig most szombaton, a Cry Free egyik legrégebbi vidéki rockbázisán, a várpalotai Alagsorban. Az egykori Session (és most már Purple Zeppelin Jam) tagok, Nagy Gergő gitáros és Cseh Balázs basszusgitáros újra csatlakoznak a Deep Purple Cover Band-hez, hogy néhány DP dalt és persze egy kis Led Zeppelin blokkot is együtt adjanak elő a várpalotai CF keménymagnak és barátaiknak. A kis távolság okán szeretettel várjuk a veszprémi és környékbeli rajongókat is, akik így egy kis bepillantást nyerhetnek, hogy mire is számíthatnak városukban december közepén a Purple Zeppelin Jam második bevetésén.

Újdonság, hogy most már "lájkolhattok" is a cryfree.hu-n! Akár ezt a hírt, akár bármelyik másik cf.hu aktualitást (pl. az új PZJ galériát) egy gombnyomással népszerűsíthetitek a Facebook-on és a többi kedvelt közösségi portálon. Az új lehetőségek tárháza nem is merül ki ebben, de erről következő hírünkben tájékoztatunk Benneteket részletesebben.