Hírek

A Cry Free a fővárosban, vidéken és Oroszországban2011. június 6., 00:11

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
Teltházas koncerttel búcsúzott az idei klubszezontól a Cry Free múlt pénteken a Vadvirágban. A Kerepesi úti szórakozóhely nyáron is szeretettel várja a rockrajongókat, és szeptembertől természetesen újraindul a Cry Free Klub is. A forró nyári hónapokra azonban a félig szabadtéri, kertkapcsolatos PeCsa Cafe-ba költözik át a CF Klub, melynek nyitóbulija június 24-én pénteken lesz, a Chubby Free vendégszereplésével.

Addig azonban két vidéki fesztiválon is tiszteletét teszi a Deep Purple Cover Band. Elsőként most szombaton, azaz június 11-én játszik a csapat a mezőtúri Erőd klub szabadtéri színpadán, fő műsoridőben, majd egy héttel később pénteken a III. Gerjeni Duna-Rock Találkozó egyik húzóneve lesznek, az Ismerős Arcok mellett.

Mindeközben hódit az oroszországi Jon Lord-Cry Free turnévideó, melyet egy hétvége alatt közel négyszázan töltöttek le az interneten, és amelyet minden komoly hazai, rockzenével foglalkozó webzine elhelyezett oldalain, az egyéb izgalmas Jon Lord vonatkozású hírekkel egyetemben. Itt ajánlunk figyelmetekbe néhányat a nagyobbak közül: Rockvilág, Papiruszportál, Zene.hu és Hardrock.hu.