Hírek

I. Cry Free Nyári Tábor2011. február 28., 16:25

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
CRY FREE NYÁRI TÁBOR!

Szerveződőben az I. Cry Free Nyári Tábor! Évek óta újra és újra felmerül az ötlet rajongói és zenekari oldalról egyaránt, hogy milyen jó lenne pár napot együtt tölteni nyáron úgy, hogy nem (csak) a zene áll a fókuszban. Tavaly decemberben a zenekar egykori és tiszteletbeli menedzsere, Kovács Géza úgy döntött, megszervezi az I. Cry Free Nyári Tábort idén augusztusra. Mivel az első igényfelmérő ajánlatra érkező visszajelzések mind pozitívak voltak, Géza és a zenekar elkezdte lefektetni a tábor alapjait, hogy egy konkrét ajánlattal állhassanak a CF tábor elé. Íme!

Időpont: 2011. augusztus 5-7.
Helyszín: a Bakony egyik kis falujának (Réde) közelében, a Major fogadóban és gyönyörű parkjában, a 82-es út mellett, Veszprémvarsány és Zirc között.
Szállás: tiszta, igényes, négyágyas, fürdőszobás, különálló kis apartmanokban, összesen kb. 40-50 fő részére
Programok: pénteken és szombaton este Cry Free koncertek vendégekkel, különleges műsorokkal, élő Deep Purple karaokéval és jam session-ökkel, napközben sportolás és vetélkedők (zenekar-közönség focimeccs, ping-pong bajnokság, sörivóverseny stb), balatoni strandolás szervezett buszúttal, sütés-főzés és amit csak akarunk. :-)
Étel-ital: reggelik és meleg vacsorák biztosítva és a részvételi díjban benne foglaltatva, italfogyasztás saját kontóra a helyi büfében.

A részvételi díj az egész hétvégére várhatóan 15.000-20.000Ft körüli összeg lesz fejenként, amely tartalmazza a két éjszaka szállást, a péntek-szombat esti vacsorát, és a szombati-vasárnapi reggelit, továbbá a balatoni különbusz díját, a strandbelépőt és az idegenforgalmi adót, valamint fedezi a hangosítás díját, illetve a minimalizált szervezői és zenekari tiszteletdíjakat. Az összeg a résztvevők számának fényében változik. Minél többen jelentkeztek, annál alacsonyabb lesz az egy főre jutó összeg. Minimum 30 jelentkezőre azonban mindenképpen szükség van, hogy a fogadót zártkörű rendezvény céljára le lehessen foglalni. Ezt hamarosan meg is kell tenni, ezért tisztelettel kérünk minden kedves CF rajongót, hogy gondolja át a dolgot, és ha úgy érzi, hogy szívesen venne részt egy ilyen partyhétvégén a fenti időpontban, és rá is tudja szánni a szóban forgó összeget, jelezzen vissza még a héten, vagyis március 6-ig. Írhattok a zenekari emailcímekre (cryfree@cryfree.hu és cryfree@gmail.com) vagy hívhatjátok Gézát a 06-20-511-7065 telefonszámon. Ez még csak informális jelentkezés, elég, ha pár szóban megfogalmazzátok, hogy hány fővel vennétek részt, és melyik városból jönnétek. A további lépésekhez látni kell, hogy megvan-e a kellő számú érdeklődő, illetve, hogy lehet-e/érdemes-e az oda- és hazajutást is szervezetten bonyolítani. Ha elég jelentkező jön össze, akkor hamarosan pontosabb ajánlattal rukkolunk elő, és megadjuk a részvételi díjak végleges összegét, befizetési módját és (közeli) határidejét is, amire a fogadó lefoglalása miatt lesz szükség.

Reméljük, sikerült felkeltenünk érdeklődéseteket, és eltölthetünk egy igazán emlékezetes nyári rock ’n roll hétvégét együtt! Várjuk az előjelentkezéseket, és bár ez még nem kötelez senkit semmire, mindenkit kérünk, hogy csak akkor jelentkezzen, ha komoly a szándéka, és rendelkezésére áll a részvételi díj összege. Köszönjük!

Írjatok, telefonáljatok! :-)