Hírek

ÚJRA JON LORDDAL TURNÉZIK A CRY FREE OROSZORSZÁGBAN!2011. január 28., 12:00

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
ÚJRA JON LORDDAL TURNÉZIK A CRY FREE OROSZORSZÁGBAN!

A második Jon Lord/Cry Free orosz turné április 10-én indul és ezúttal hosszabb ideig -közel két héten át -tart. A Hammond Nagyura és a magyar Deep Purple Cover Band a Don-kanyartól Szentpétervárig, vagyis a Fekete-tengertől egészen a Balti-tengerig utazik fel. A turné négyállomásos, köztük két új helyszínt is találunk a másfél évvel ezelőtti koncertsorozathoz képest. A pontos menetrend:

Április 12. Krasznodar - DI Primiera
Április 14. Rostov - KSK Express
Április 17. Szentpétervár - BKZ Oktyabrskiy Hangversenyterem
Április 20. Moszkva - Crocus City Hall

A turné híre Jon Lord hivatalos honlapján is megjelent, és a szemfüles magyar rocksajtó rögtön lecsapott rá. Elsőként a Rockvilág vette át a hírt.

Újabb elemzés jelent meg a 15 éves jubileumi koncertről is, azúttal a hardrock.hu hasábjain. A rendkívül alapos, és a részletekre is kitérő méltatást ajánljuk figyelmetekbe! Emlékeztetőül, ugyanitt jelent meg az esemény felvezetéseképpen egy monstre interjú Atkával.

A Cry Free gyulai bemutatkozása sem maradt visszhang nélkül. A Gyulai Hírlapban megjelent kritika előzetesét online is elolvashatjátok itt.

Bővítettük Fotók rovatunkat is a szülinapi koncert újabb minőségi galériáival.

Ha netán unatkoznátok a hétvégén, a fenti olvasnivalókkal és látnivalókkal is múlathatjátok az időt vasárnap estig, amikor is érdemes lesz ellátogatni az Old Man's-be, ahol Lee Olivért láthatjátok muzsikálni a legendás blues előadóval, Tóth János Rudolffal. Kellemes hétvégét!