Hírek

Újra Cry Free hétvége2010. október 12., 14:41

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
Újra Cry Free hétvége!

Két egymás követő estén látható-hallható ismét a Deep Purple Cover Band hazai helyszíneken. Pénteken a mezőkövesdi Boo-mer-ang látja vendégül a zenekart, immáron másodszorra. Az első party még májusban annyira fergetegesen sikerült, hogy mindenki, aki akkor ott bulizott, nagy erőkkel készül most is. A Boo-mer-ang az élő bizonyíték, hogy a "rockklubozás manapság nem megy" c. gyakran hallható frázis nem feltétlenül igaz...

Másnap fővárosi helyszínen folytatódik a Purple-féle rock 'n roll, mégpedig a Stadionok közvetlen közelében található Vadvirág Rock Klubban. A régi ráday klubos stáb sem hitte el a fenti szlogent, ezért nyitottak meg új helyen, új névvel, közel egy évvel ezelőtt. A szombat esti bulin egy különleges vendégzenekarral is megismerkedhettek, a tinédzser lányokból álló DawSis nevű akusztikus duóval. Ők kezdik a koncertet 21 órakor, őket követi a Cry Free Deep Purple estje.

Mint tudjátok, Nagy "Sonka úr" Attila billentyűs nem sokáig erősíti már a Deep Purple Cover Band-et, a hétvégi dupla koncert valószínűleg az utolsó alkalom, hogy komplett műsort játszik a csapattal. Aki szeretné még egyszer látni a "sonkatis" Cry Free-t muzsikálni, itt az idő, most vagy soha! :-)