Hírek

Rock n' roll mámor a Fehérvári úton - "Made In Europe" tribute2010. szeptember 25., 15:03

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
Óriási rock n' roll mámor a Fehérvári úton! A megtorpant karrierű, de Club 202 néven főnixmadárként újjászülető Wigwam Rock Club színpadát felszántotta a Dust n' Bones és a különleges vendégekkel megerősített Cry Free - Deep Purple Cover Band. A nagymúltú klub legszebb éjszakáit idézte fel a közel 400 főnyi közönség részvételével zajló rock ünnep. Reméljük, az új klub beindításához is hozzájárult ez a fantasztikus péntek este.

A srácok azonban nem pihennek, és már ülnek is vissza a turnébuszba, hogy ellátogassanak Rábakecölbe, ahol évente kétszer egy igazán baráti közegben buliznak együtt a környékbeliekkel, a Deep Purple muzsikája segítségével. Most szombaton a tegnap bemutatott "Made In Europe" tribute koncert lesz terítéken. Bár a Cimborák kiskocsma melletti teremben tartott rendezvény "házi" szervezésű, korántsem zártkörű! Mindenkit szeretettel várunk!

Akinek az ország nyugati csücske kissé messze van, szintén ne szomorkodjon, hiszen jövő szombaton, azaz október 2-án a lassan hagyományt teremtő IV. Tribute Fesztiválon is láthatja a Cry Free-t, a Petőfi Csarnokban. A csapat nem sokkal éjfél előtt lép fel a nagyszínpadon, mint a rendezvény fő attrakciója. A Deep Purple Cover Band-en kívül azonban még számos tribute produkciót láthattok, köztük a Metallica, a Helloween, Eric Clapton, Bryan Adams és a U2 emlékzenekarait, három színpadon. A belépő az eddigieknél méltányosabb áron kapható, a diákok anyagi helyzetét is szem előtt tartva.