Hírek

Az év első Crazy bulija pénteken!! Mármint nagy "C"-vel2010. január 21., 13:39

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
Az év első Crazy bulija pénteken!! Mármint nagy "C"-vel az első, mert a PECSA koncert is eléggé "crazy" volt amúgy... :-)
Ami várható: először is két kiváló vendégzenekar. A minifesztivált a Rovers együttes nyitja, akik a southern rock és a blues által határolt izgalmas zenei territóriumot fogják bejárni. Érdemes időben érkezni, mert a srácok hajszálpontosan 8 órakor kezdenek. Őket követi 9 órai kezdettel a Kornélkül együttes koncertje, akik Nagy Feró felfedezettjei. Az sem lehetetlen, hogy a legendás Beatrice főnök maga is letekint a rendezvényre, és talán még a színpadon is találkozhatunk vele egy jó kis Purple jam erejéig. 10 órától következik a Cry Free műsora, melyben a rövidebb PECSA programból kimaradt dalokon és a személyes kívánság-teljesítéseken felül a tavalyi év Cry Free dalkülönlegességei is helyet kapnak.
A pénteki rendezvény házigazdája a Rockerek.hu internetes magazin, ami azt jelenti, hogy a "Cry Free Család" és a Rockerek.hu közönsége egyesíti erőit, vagyis óriási, teltházas bulihangulat várható. Happy New Year Crazy Mama!