Hírek

Ronnie James Dio Emlékest – Ma (szinte) mindenre fény derül2012. május 3., 09:40

Cry Free - Deep Purple's Favourite Tribute
Ezzel a címmel tette közzé egy ma délutáni rádiószereplése beharangozóját a Hard Rock Magazin, a King Of Rock n' Roll - Ronnie James Dio Emlékest szervezőtestülete. Mint már olvashattátok itt a honlapon, a jövő pénteki nagyszabású és mégis ingyenes pecsás rendezvényen a Cry Free képviseletében Atka is színpadra lép.

Itt a hardrock.hu ajánlójának teljes szövege, melyből kiderülnek a délutáni rádióinterjú részletei is:

"Bő egy hét múlva kerül sor a Hard Rock Magazin fennállása óta szervezett legnagyobb szabású koncertre, mellyel a világ talán legnagyobb hangú rockénekesének emléke előtt tisztelegünk. Ahogy közeleg a nap…

…úgy egyre nagyobb az izgalom a szervezőkben és a zenészekben egyaránt. Ma délután 13 órától a Best Of Rock FM vendége lesz Lőrincz Károly, aki a társ-ötletgazdája és szervezője az estének. Ígérete szerint ma délután (szinte) mindenre fény derül, vajon mivel is készülnek az énekesek és a zenészek a május 11-i koncertre.

A Best Of Rock FM Budapesten és vonzáskörzetében a 97.6 és a 88.4-es hullámsávon hallható, valamint az interneten is követhető!

’King of Rock and Roll - Ronnie James Dio Emlékest’
Rainbow, Black Sabbath és Dio dalokkal.
Fellépők: a Power, a Redheart, a Stonedirt, az Avatar, a Carousel, valamint Sipos Péter (Irigy Hónaljmirigy), Rudán Joe (Mobilmánia, Coda), Lőrincz Károly (Asphalt Horsemen, Whitesnake Tribute Band), Zeffer András (RockBand, Mobilmánia), Scholtz ’Atka’ Attila (Cry Free), Szűcs ’Tüdő’ Attila (Judas Best, Invader), Moldován György Szabolcs (Avatar), Szebényi Dániel (Avatar), Kiss Gergely (Sunday Fury) és Sipeki Zoltán (Lead Zeppelin).
2012. május 11. péntek
Pecsa Music Hall 19h.
A BELÉPÉS INGYENES!"